Wood Schaumstoff

Wood foam is gemaakt van gerecycled hout en is biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het minder schadelijk is voor het milieu dan traditionele verpakkingsmaterialen zoals piepschuim of plastic. Wood foam heeft vergelijkbare beschermende eigenschappen als piepschuim, maar kan ook worden aangepast aan specifieke behoeften van de producten die het verpakt. Het kan ook hergebruikt worden, waardoor het een goede optie is voor verpakkingen die meerdere keren worden gebruikt. Daarnaast is het licht van gewicht, waardoor het ideaal is voor het verpakken en verzenden van producten.

Al met al kan het gebruik van ‘wood foam’ als verpakkingsmateriaal een duurzamere en effectieve oplossing bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar alternatieven voor traditionele verpakkingsmaterialen.

Bekijk hieronder nog enkele WOOD FOAM voorbeelden.

Van der Heijden Nederland

 

Denken in oplossingen dat is wat wij bij Van der Heijden doen met meer dan dertig jaar ervaring en de garantie dat onze oplossing voor een verpakking ook voor uw is. Dit doen we alles onder één dak in Eersel.

Contact

Lange Voren 14, 5521 DD
Eersel, Nederland

Email: verkoop@heijned.nl
Tel: +31(0)40 230 81 81

KVK: 17215146

Neueste Nachrichten

Keine Ergebnisse gefunden

Die angefragte Seite konnte nicht gefunden werden. Verfeinern Sie Ihre Suche oder verwenden Sie die Navigation oben, um den Beitrag zu finden.

Ontwikkeld door ROB IT-Solutions