Oog voor het milieu

 

Bij de ontwikkeling en productie van onze verpakkingsmaterialen houden wij bij Van der Heijden Nederland Verpakkingen BV uiteraard rekening met het milieu. Zo verwerken wij alleen materialen die gerecycled of tot een ander product verwerkt kunnen worden. Dat zijn wij niet alleen wettelijk verplicht, maar hoort ook zeker bij onze visie.

Wat gebeurt er met ons afval?

o Polystyreenschuim (EPS) wordt vermalen tot PS-granulaat dat wordt hergebruikt in technische producten.

o Polyurethaanschuim (polyether en polyester) wordt verwerkt tot een recycleschuim (polypress) en is daardoor uitermate geschikt voor geluidsisolatie en de verpakkingen van extreem zware producten.

o Polyethyleen (PE) is een duurzame kunststof, omdat het wordt verwerkt tot basismateriaal (granulaat) en daardoor weer opnieuw kan worden gebruikt.

  Contact

  Van der Heijden Nederland

   

  Denken in oplossingen dat is wat wij bij Van der Heijden doen met meer dan dertig jaar ervaring en de garantie dat onze oplossing voor een verpakking ook voor uw is. Dit doen we alles onder één dak in Eersel.

  Contact

  Lange Voren 14, 5521 DD
  Eersel, Nederland

  Email: verkoop@heijned.nl
  Tel: +31(0)40 230 81 81

  KVK: 17215146

  Laatste Nieuws

  Geen Resultaten Gevonden

  De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

  Ontwikkeld door ROB IT-Solutions