Verpakkingsontwikkeling

Van een ruim assortiment aan materialen tot een eigen verpakkings- en ontwerpteam: bij Van der Heijden Nederland Verpakkingen BV vindt u alles onder één dak. Dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij in staat om de meest geschikte verpakking voor u en uw product samen te stellen.

Een verpakkingsmateriaal wordt niet zomaar uitgekozen. Achter Van der Heijden Nederland Verpakkingen BV schuilt een team van verpakkingsspecialisten met ieder hun eigen expertise. Zij bekijken uw product en uw wensen, bedenken wat nodig is en ontwikkelen aan de hand van technische tekeningen een verpakking op maat.

Verpakkingsmodellen testen
Dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide grondstof- en productiekennis kunnen wij als geen ander met u meedenken in de optische vormgeving van uw verpakking. Modellen zijn op korte termijn te ontwikkelen. Hierbij maken wij bijvoorbeeld gebruik van een Zund snijplotter. Het is zelfs mogelijk om een verpakking eerst in de praktijk te testen voor het in productie gaat. Van der Heijden Nederland Verpakkingen BV is bekend met de internationaal erkende ISTA-testprocedures en kan de benodigde rapportages daarvoor verzorgen.

  Contact

  Van der Heijden Nederland

   

  Denken in oplossingen dat is wat wij bij Van der Heijden doen met meer dan dertig jaar ervaring en de garantie dat onze oplossing voor een verpakking ook voor uw is. Dit doen we alles onder één dak in Eersel.

  Contact

  Lange Voren 14, 5521 DD
  Eersel, Nederland

  Email: verkoop@heijned.nl
  Tel: +31(0)40 230 81 81

  KVK: 17215146

  Laatste Nieuws

  Geen Resultaten Gevonden

  De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

  Ontwikkeld door ROB IT-Solutions