Presentatiesets

Een goede presentatie is het halve werk. Dat weten wij bij Van der Heijden Nederland Verpakkingen BV als geen ander. Daarom is er een speciaal team binnen ons bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerp van presentatiesets op maat.

Het team verzorgt een presentatieset tot in de puntjes: van de inkoop van materialen tot en met de levering van het verpakte (eind)product in bijvoorbeeld karton, zachtschuim of PE-schuim. Bij een presentatieset kunt u denken aan een koffer met interieur voor bepaalde producten, een passende verpakking voor een dure fles drank of een lampenset. Ons team heeft zelfs een stalenmap ontwikkeld waarin tegelmonsters vastgeklemd zitten in een uitsparing van schuim.

Bent u op zoek naar een presentatieset op maat? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op.

“Een speciaal team binnen Van der Heijden Nederland Verpakkingen BV houdt zich bezig met presentatiesets op maat.”

  Contact

  Van der Heijden Nederland

   

  Denken in oplossingen dat is wat wij bij Van der Heijden doen met meer dan dertig jaar ervaring en de garantie dat onze oplossing voor een verpakking ook voor uw is. Dit doen we alles onder één dak in Eersel.

  Contact

  Lange Voren 14, 5521 DD
  Eersel, Nederland

  Email: verkoop@heijned.nl
  Tel: +31(0)40 230 81 81

  KVK: 17215146

  Laatste Nieuws

  Geen Resultaten Gevonden

  De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

  Ontwikkeld door ROB IT-Solutions